vrijdag 1 november 2013

Slapeloze nachten

Slapeloze nachten. Ja, de komende weken zal ik daar wel last van hebben.
Is de agenda nu wel af? Het jaarplan, is die wel duidelijk genoeg? Zijn we niet nog een potje op de begroting vergeten? Wat moet je eigenlijk koken voor 20 man en wie gaat dat doen?
Steeds langer doe ik erover om in slaap te vallen de afgelopen nachten.
Waarom? De JMA ALV op 9 november natuurlijk!

Mijn laatste ALV als JMA bestuurslid. Ik herinner me nog goed de slapeloze nachten voor mijn eerste JMA ALV. Ik zou voor een groep (toen nog) vreemden mijzelf moeten promoten om mij te kiezen als bestuurslid.
Uiteindelijk door familie-omstandigheden kon ik het praatje niet eens houden.

JMA bestuur 2012/2013

Praatjes houden blijft spannend, maar inmiddels -met de vele speechmomentjes die je als voorzitter hebt- ben ik er steeds een beetje beter in geworden. Net zoals ik in de afgelopen twee jaar steeds wat beter ben geworden in interviews geven, voor de camera verschijnen, vergaderingen leiden, blogjes schrijven.

Het blijft een gek idee dat ik niet meer voorzitter ben na de 9e. Mijn betoog tegen Braziliaanse soja hoef ik dan niet meer voor de camera te houden maar alleen voor mijn vrienden in de kroeg. Ik zal niet meer tientallen mailtjes per dag in mijn elektronische postvakje krijgen maar af een toe een reclame folder.
Ook Anneke was altijd wel in voor een grapje of een gekke pose.

Ik verwacht echter niet dat na de ALV de slapeloze nachten ophouden. Geen slapeloze nachten over de toekomst van JMA. Nee. Ik heb alle vertrouwen in het bestuur dat wordt voorgedragen.
Slapeloze nachten voor het afstuderen. Een bezigheid waar ik me nu volop ga storten.

Bedankt iedereen voor een geweldig jaar. Dank aan alle leden en vrijwilligers die hun bijdrage hebben gedaan om van JMA een super actieve vereniging te maken.

Enne.. stuur me eens een mailtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten