zondag 6 november 2011

No Impact Week - Zondag: start!

Door: Eva Fije, bestuurslid
 
De No Impact Week begon voor mij heel makkelijk. Het onderwerp van vandaag was minder consumeren. Zondag is voor mij altijd een soort van rust dag, om even weer op te laden voor de komende week. Dus ik heb vandaag niks gekocht. Voor de komende week heb ik een lijstje gemaakt wat ik moet kopen. Als je stilstaat bij wat je echt nodig hebt, is dat eigenlijk maar heel weinig. Mijn lijstje is dus kort, alleen maar voedsel.
In de handleiding van NIW stond een tip om zelf cosmetica te maken in plaats van dit te kopen. Toevallig ben ik op het moment bezig met mijn profielwerkstuk over cosmetica. Hiervoor heb ik ook zelf cosmetica gemaakt, wat ik nu echt gebruik. Cosmetica maken is meer een soort van koken, in tegenstelling tot wat ik had verwacht. Zeker een aanrader dus!
Ik ben benieuwd of de rest van de week mij ook zo goed afgaat.
Liefs Eva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten