donderdag 29 mei 2014

Het JMA bestuur op Goeree-Overflakkee

Afgelopen weekend ging het bestuur van JMA weer de hei op, en deze keer vertoefden we op Goeree-Overflakkee. Na ons eerste heiweekend in februari was er weer veel werk aan de winkel. We hebben er namelijk al een half jaar op zitten sinds de bestuurswissel in november. Gelukkig zitten we nog vol inspiratie om in de rest van dit jaar JMA en haar activiteiten nog leuker te maken! 

 

 

Post-its

Wat hebben we zoal gedaan? We hebben gebrainstormd over onder andere onze website en werkgroepen, maar ook ons vrijwilligersbeleid en huidige campagnes en acties kwamen aan bod. Ook hebben we héle oude foto's van vorige bestuursjaren gedigitaliseerd, en verder nagedacht over hoe we onze ledenwerving willen vormgeven. Na enige tijd kwamen de post-its van de brainstorms wel onze neus uit!

Ontspanning

Tussen het programma door zijn we ook naar buiten gegaan om te boogschieten en paardrijden, dit bleek nog niet zo makkelijk als er vaak gedacht wordt! Ook kwamen we door een teambuilding spelletje achter een paar interessante dingen. Wist jij bijvoorbeeld dat de ideale vakantie van onze vrijwilliger Annemiek in een hangmat boven een ijskoud beekje is? Of dat de favoriete snack van onze voorzitter Niels avocado met zeezout is?


Wat kun jij doen?

Maar we willen de aandacht vooral op jou leggen. Wat kun jíj doen binnen JMA? Op onze site kun je lezen welke leuke acties er op de agenda staan. Heb jij nog leuke ideeën? Twijfel niet, laat het ons weten!

Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op facebook en twitter of check onze site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten