maandag 3 maart 2014

Vergaderenergie

Het eerste kwartaal van het nieuwe bestuur zit er al weer op. En dus was afgelopen vrijdag dan eindelijk het moment daar: het JMA-bestuur en Sylvia, onze steun en toeverlaat, trokken zich terug op de Drenthe hei. Een weekend lang vol vergaderingen, schrijfwerk, brainstorms en plannen. Hoewel het heel saai klinkt, heb ik er heel veel energie van gekregen.

Huh, energie krijgen van vergaderen? Ik wist het zelf ook nog niet, maar het kan! Belangrijke onderwerpen als ledenwerving, ambities wat betreft aantallen activiteiten en een herziening van de statuten zijn besproken. Kortom: we hebben bedacht hoe we nog groter en nog succesvoller kunnen worden. Eigenlijk ging ons heiweekend dus over JOU. Hoe tof is dat!

Natuurlijk hebben we tijdens het weekend ook tijd gehad voor gezelligheid, ontspanning en actie. We hebben mogen genieten van watermeloen-olifanten, fluffy unicorns en ons eigen carnavalsfeestje. Het actieve deel hebben we getest op mountainbikes en met een springtouw. Al die gezelligheid en sportiviteit leverden later in het weekend steeds weer een nieuw idee op.

Er zijn heel veel ideeën ontstaan en plannen uitgewerkt. Die ga ik je nu niet allemaal vertellen. Dat zou een heel lang en saai verhaal worden. Die plannen mag jij binnenkort gaan ervaren. Het klinkt nu nog een tikkeltje mysterieus, misschien zelfs wat vaag maar wij gaan hard aan de slag. Kun je bijna niet wachten om te ontdekken wat die plannen zijn? Om als eerste op de hoogte te zijn kun je ons het best volgen op Twitter en Facebook, daar zullen we proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden.

Tot snel!
Anneloes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten