donderdag 13 maart 2014

Zin in ... ZOMER!

Eindelijk. Al een aantal dagen is het heerlijk weer en vandaag heb ik dan eindelijk de tijd genomen om van de zon te genieten. Mijn studie en al het JMA-werk heb ik even aan de kant gegooid om te kunnen dagdromen in het zonnetje. De laatste tijd heb ik weinig tijd genomen om te dagdromen en ik merkte nu ook dat het me eigenlijk niet zo goed lukte. Dan maar een blog schrijven in het zonnetje, daar word ik ook vrolijk van!


Dat lekkere weer heeft mijn humeur een stuk zonniger gemaakt, en mijn verlangen naar de zomer nog groter! Deze zomer staat er veel op de planning: werken, vakantie en natuurlijk de festivaltour met JMA. Vooral in de festivaltour heb ik echt heel veel zin. (Gratis) Festivals afstruinen met toffe mensen, op de achtergrond heerlijke muziekjes én ondertussen proberen om de w
ereld een stukje mooier te maken met de petitie 'Duurzame elektronica'. Hopelijk kan dat allemaal in een t-shirtje en korte broek met een zonnebril op, maar dat is nog even afwachten.

Voordat het zover is, moeten we, met heel het bestuur, nog even aan de bak. Nog niet alle festivalbevestigingen zijn definitief en ook nog niet alle materialen zijn klaar. Gelukkig komt er binnenkort extra versterking: de festivalcoördinator! Al met al zijn er aardig wat mensen in de weer voor onze tour, dat kan toch niets anders betekenen dan een leuk feestje?

Hoe dan ook: ik heb zin in de zomer!

Groetjes,
Anneloes

Oh, en natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als jij mee wil op festivaltour! Stuur maar even een mailtje naar anneloes@jma.org, dan houden we je op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten