woensdag 2 december 2009

JMA in Kopenhagen

Op donderdag 3 december vertrekken een aantal Jongeren van JMA naar Kopenhagen om de VN klimaat onderhandelingen (COP15) te volgen. Op 12 december vertrekken er vanaf het nationale klimaat event in Utrecht "Beat the Heat Now" nog meer jongeren naar Kopenhagen.
De onderhandelingen zal plaats vinden van 7 t/m 19 december. JMA is er bij en zullen de onderhandelingen op de voet volgen. Via deze blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de onderhandelingen, ontmoetingen met minister Cramer, acties en de kou in Kopenhagen.
Wil je alle ontwikkelingen op razend tempo volgen, we zijn ook te vinden op twitter!!

 

Young Friends of the Earth Europe:

JMA is onderdeel van het Internationale Netwerk Young Friends of the Earth. Met een team van ongeveer 40 jongeren vanuit heel Europa zullen deze jongeren de politiek erop blijven wijzen dat er een eerlijk klimaat akkoord uit Kopenhagen moet komen. Young Friends of the Earth was eerder op de klimaat onderhandelingen in Poznan, 2008 bekijk de onderstaande video:

 

Jongeren Kopenhagen Coalitie:

Op 12 december vertrekt vanaf Utrecht CS de Kopenhagen express. In deze trein zitten ministers, parlementariers, journalisten en maatschappelijke organisaties. Ook de Jongeren Kopenhagen Coalitie heeft een Coupé op deze trein en zal met een groep Nederlandse jongeren de onderhandelingen van dichtbij mee maken. Word deel van de klimaat generatie. op www.kopenhagenactnow.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten