donderdag 23 april 2015

JMA changes everything

Op de kop af 525 dagen geleden koos JMA mij als bestuurslid. Ongeveer anderhalf jaar geleden pas kwam ik actief met JMA in aanraking. Hoewel dat nog niet zo lang geleden is, heeft die tijd geresulteerd in een leerzame periode vol met hoogte- en dieptepunten, unieke ervaringen, onvergetelijke successen en ook heel veel lol! 

Het is onmogelijk om alle mooie herinneringen aan beide besturen op papier te zetten, maar ik kan het toch niet laten om een paar mooie herinneringen op te halen. 
Gezelligheid op de ledendag
De groepsfoto van de ledendag


Met een glimlach denk ik terug aan de ledendag die ik als bestuurslid Leden en Achterban organiseerde. Een heerlijke dag met mooi weer, maar de ledendag die lag letterlijk in de soep! Vantevoren had ik enthousiast voor ongeveer 25 personen wortelsoep gekookt, dat zou een hoop gedoe schelen. In de ochtend werd alle soep en alle andere spullen ingeladen en gingen we op weg naar de ledendag. Eenmaal aangekomen in Utrecht bleek de soep door heel de auto te liggen. Dat leverde even wat extra stress op, maar gelukkig stond er eind van de dag als nog een heerlijke maaltijd te wachten. En ik denk, zodra ik in de auto stap, nog steeds aan deze fantastische chaotische dag met dank aan een heel mooie oranje vlek als herinnering. 


Toffe brainstorms! 
Vol trots kijk ik terug naar de brainstorms die er zijn geweest met het huidige bestuur. Het heeft wat gestormd! Al die creativiteit heeft geleid tot heel veel mooie plannen voor nieuwe en bestaande projecten, voor JMA als organisatie en voor de samenwerking in het bestuur. Ik durf jullie nog niet teveel te verklappen hierover, maar dat horen jullie vast binnenkort van de voorzitter. 

Met wat verbazing en ongeloof probeer ik mij mezelf van anderhalf jaar geleden te herinneren. Ik kwam in aanraking met JMA, omdat dat milieu misschien toch wel interessant was. Na al trouw het nieuws te hebben gevolgd over milieuproblematiek leek het mij tijd om wat actiever hiermee in aanraking te komen. Dat is gelukt! 

Ondertussen durf ik te zeggen dat mijn levensvisie en leefstijl is veranderd door alles wat ik heb geleerd en gezien bij JMA. Keer op keer heb ik mij verbaasd over de manier waarop het milieu ondergeschikt werd gemaakt aan het levensgeluk. Gelukkig heb ik onderdeel mogen zijn van verschillende teams bestaande uit bijzondere mensen waarmee het JMA lukt om dat op een leuke en grappige manier aan de wereld te tonen. Van je kleding binnenstebuiten dragen tot rennen in je onderbroek! 
Mijn nieuwe werkplek
Ik wil JMA bedanken voor alles wat zij mij geleerd heeft. Al die kennis en ervaringen hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu op een andere plaats, op een andere manier mijn steentje mag gaan bijdragen aan een groene en schone toekomst. Op 1 april ben ik geïnstalleerd als provinciaal Statenlid in Zuid-Holland en ik beloof jullie dat ik ook daar heel hard mijn best ga doen om groene successen te behalen! 

Tot ziens bij JMA

Liefs,
Anneloes

P.s. Natuurlijk wil ik ook alle leden, en in het bijzonder mijn bestuursmaatjes Lawrence, Bernike, Marieke, Corné, Nikki, Niels,  (Anne)Loes, Bas, Koen, Anna en Fatima bedanken voor alle mooie herinneringen en gezelligheid! 
Bestuur 2013-2014

Bestuur 2014-2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten