zaterdag 25 april 2015

Al larpende organisatie-ervaring opdoen!


Zo, dat was het dan weer. Nog geen week terug stond ik op het grote veld van Sint-Walrick. Met getrokken zwaarden en schilden heb ik daar een LARP evenement georganiseerd en gedraaid. Dit was een geweldige ervaring en heeft me veel geleerd. Onder andere over hoe ontzettend fijn het is om genoeg mensen met de juiste kennis te hebben die samen het evenement (wat nog best veel werk is) op te zetten. De grote les van het organiseren was dan ook: Hoe werf je vrijwilligers en wat moet je doen om ze een leuke tijd te bezorgen.Dit is het deel waar ik voor JMA binnenkort mee aan de slag ga. Op 5 mei is het namelijk alweer zover. Dan gaat JMA weer de spits van de Festivaltour afbijten. Ook hier zijn weer helden en heldinnen nodig die samen met JMA naar de verschillende festivals gaan om het onderwerp Fashion for the Future te promoten.

Buiten een gezellig team van mensen met een groen hart en goede motivatie om dit te doen is er ook een vrijwilliger nodig die het overzicht bewaard. Iemand met talent voor het motiveren van anderen en genoeg enthousiasme geeft om mensen te laten zien hoe belangrijk dit onderwerp is.
Zulke kanjers krijgen uiteraard een leuk bedankje en alle roem van een geslaagde festivaltour. Buiten dat zijn vrijwilligers op kantoor welkom om mee te eten met onze lunch en krijgen ze de mogelijkheid om intern te solliciteren.

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor deze functie want of je nou gillend over een veld rent zoals ik of gewoon lekker kan genieten van een wandeling in de zon: Iedereen kan deze held of heldin zijn. Voor meer informatie over de vacature kun je een mail sturen naar Bas@jma.org

Was getekend:
Bas Weerdmeester
Penningmeester JMA 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten