maandag 22 februari 2016

Warme Truiendag

                                                       

5 februari was het Warme Truiendag, een initiatief van het Klimaatverbond en Greenchoice. Heb jij ook een warme trui aan gedaan en de verwarming lager gezet om energie te besparen? Of deed jouw werk mee? Of misschien was je vrijdagmiddag rond de lunch op de Uithof in Utrecht en heb je mij zien staan bij een twee meter hoge mega warme trui, groen met witte letters: Jongeren Milieu Actief.
Om aandacht te vragen voor Warme Truiendag hebben wij met team Go Green Energy, Koelestudenten en de Green Office van de Universiteit van Utrecht een foto actie gehouden met onze mega warme trui.

                                                JMA samen met Green Office Utrecht


Ondanks de frisse temperatuur en het feit dat sommige faculteiten een lesvrije week hadden kregen we veel bekijks. Sommige voorbijgangers riepen meteen “dat zal wel voor Warme Truiendag zijn”, anderen hadden er nog nooit van gehoord. Een paar internationale studenten vonden het hier sowieso veel te koud. Veel studenten hadden zelf erg mooie truien aan of hadden aan een t-shirtje genoeg.


                                                                De winnende foto!

We hebben veel leuke gesprekjes gehad, grappige foto’s gemaakt, zelf bevroren vingers gekregen en vooral veel genoten van alle positieve reacties. Zelf hou ik de verwarming natuurlijk laag, maar ik kijk nu al uit naar Warme Truiendag volgend jaar en welke maffe actie we dan weer verzinnen.

Anna
Teamlid Go Green Energy

PS. Wij zoeken altijd meer jongeren om ons team te komen versterken. Heb je interesse? Neem contact op met Emma (emma@jma.org).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten