maandag 20 september 2010

10:10 Actie: Wacht niet op Rutte, maar doe het lekker zelf!

Frustraties over de kabinetsformatie en geweldige 10:10 acties


Zo! Wat een mooie acties de afgelopen dagen zeg! Job verzamelde 1500 scouts voor een levend spandoek en de JMA Pink Squad trok veel bekijks in Amsterdam. Check de foto’s hieronder en de links onderaan dit blog voor meer info en alle filmpjes!
 • JMA 10:10 Flashmob in Amsterdam

 • Scouting 10:10 logo

 • Er is zoveel te doen rondom de 10:10 campagne bij JMA nu, dat we onze eigen webpagina aan het opzetten zijn. Wel zo overzichtelijk. En er komt nog meer aan....

  Maar eerst moet ik toch even mijn frustratie kwijt over het nieuwe kabinet. Wat duurt dat lang!! Afgelopen vrijdag waren ze al 100 dagen bezig, en ze zijn er nog niet uit. Daar moet ik niet mee aankomen op mijn werk, 100 dagen niets presteren. En ze krijgen nog doorbetaald ook! Onverantwoord, zeker in deze tijd. We moeten nodig maatregelen nemen om de toekomst aan te kunnen. Ik bedoel, we weten dat de AOW onbetaalbaar wordt, dus waar wachten we nog op? We weten dat we met de huidige maatregelen onze eigen klimaatdoelstellingen niet halen, dus waar wachten we nog op? We weten dat talloze ondernemers popelen om geld te gaan verdienen aan nieuwe duurzame technieken, dus waar wachten we nog op? En Rutte heeft al maanden geleden beloofd met jongeren te gaan praten over een duurzamen toekomst, dus waar wachten we nog op?

  Ik zou zeggen, doe het zelf, en doe om te beginnen mee met 10:10. Hou onze site in de gaten, wij wachten niet langer!

  Paulien

  --------------------------
  Filmpje van de 10:10 Flashmob in Amsterdam: http://www.youtube.com/watch?v=d-vDo2WtwfM
  De brief van de Jongeren Formatie Coalitie: www.onzeduurzametoekomst.nl
  Doe mee met 10:10: www.1010nl.org

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten